www.mammamat.se
Valutor:
billiga kläder,online shopping,klänningar dam,blusar dam
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


1. Vilken information om kunder samlas och lagras?

Vi samlar in personuppgifter och icke-personliga uppgifter på denna webbplats. Personuppgifter inkluderar: Den information vi samlar på denna webbplats för att identifiera eller kontakta kunder, till exempel fullständiga namn, gatuadress, e-postadress, telefonnummer. Den personliga informationen erbjuds alla av kunderna när de öppnar konton, beställer eller kontaktar Kundservice. Dessa uppgifter används endast för det syfte som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Icke-personliga uppgifter inkluderar: Den information vi samlar på denna webbplats som rör användningen av denna webbplats, som demografisk information och annan anonym statistisk data. Denna information används för att analysera och förbättra denna webbplats och optimera våra kunders erfarenheter.

2. Hur använder vi och delar information?

Vi använder endast personuppgifter och icke-personliga uppgifter för det syfte vi beskriver i denna sekretesspolicy, och vi lovar att inte dela någon kunds personuppgifter med andra utan kundens tillstånd.

Vi kan dela personuppgifter med tredje parter som erbjuder tjänster som betalningsbehandling och auktorisation, bedrägeribekämpning och minskning av kreditrisker, produktanpassning, orderuppfyllning och leverans, marknadsföring och marknadsföring av reklammaterial, utvärdering av webbplatser, men vi tillåter bara dem Att använda informationen som är kopplad till de tjänster de erbjuder.

3. Hur skyddar vi kundens personuppgifter?

Vi använder olika säkerhetsåtgärder, inklusive Secure Socket Layer (SSL) -krypteringsteknik, för att skydda personlig information som vi samlar in på webbplatsen. Om en kund vill registrera sig som vår webbplatsmedlem krävs e-postadress och lösenord för att skapa och logga in på ett kundkonto.

Kunderna bör vara försiktiga med att ge orderinformation till andra. Om en kund glömmer sitt konto lösenord eller blir medveten om förlust, stöld eller obehörig användning av hans / hennes konto eller behöver korrigera orderinformation, kan han / hon kontakta vår kundtjänst via e-post eller onlinetjänst.

tillbaka
Copyright © 2018 www.mammamat.se